بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
تقریبا پس از مناظره احمدی نژاد و موسوی و تندروی های رئیس جمهور بسیاری از دلسوزان انفلاب احساس خطر نمودند از جمله آیت الله جوادی آملی در خطبه های نمازجمعه قم نسبت به زیر سؤال بردن شخصیت های یرجسته نظام هشدار داد.
بسیاری از کسانی که به رویه آقای احمدی نژاد اعتراض داشتند از بیم آنکه جناح های منحرفی که مهندس موسوی را دوره کرده بودند فرصت جولان نیابند به ناچار زبان در کام نهاده و لب از اعتراض فرو بستند. البته هنوز ما از رای به رئیس جمهور منتخب پشیمان نشده ایم لیکن انتخاب و انتصاب معاونان و مشاوران قبل از حکم تنفیذ از مصادیق بارز تخلف از قانون به شمار می آید.
همچنین انتصاب آقای رحیم مشایی به سمت معاون اول نمادی از بی اعتنایی رئیس جمهور به نظرات فرهیختگان و علما محسوب می شود. این در حالی است که پس از حکم مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای مبنی بر برکناری آقای رحیم مشایی، رئیس جمهور منتخب در نامه ای به مقام معظم رهبری برای عزل رحیم مشایی به اصل پنجاه و هشت قانون اساسی استناد جست و همزمان در نامه فدایت شوم خطاب به رحیم مشایی او را به سمت مشاور و رئیس دفتر خود منصوب کرد.
بدیهی است استناد جستن به اصل پنجاه و هشت قانون اساسی به این معناست که اگر این قانون نباشد احمدی نژاد حتی به نارضایتی رهبری نیز بی اعتنا خواهد بود.
عزل آقای محسنی اژه ای تنها روحانی کابینه دولت پس از نامه آیت الله خامنه ای و مقایسه آن با بی اعتنایی به اظهارات مراجع تقلید نیز از مصادیق بدرفتاری های سیاسی و بی اعتنایی به آبروی شخصیت ها به شمار می رود.
به هر حال ما سوء رفتار احمدی نژاد را حمل بر ناآگاهی _ و نه غرض ورزی _ وی نموده و در عین حال هشدار می دهیم در صورت تکرار مواردی از این قبیل ساکت نخواهیم نشست.